Balıklı İlkokulu

WEB https://sarikamisbalikliio.meb.k12.tr
Adres : BALIKLI KÖYÜ BALIKLI KÜME EVLERİ NO 178 SARIKAMIŞ / KARS
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak , geleceğe şimdiden hazırlanarak yaratıcı, dünyaya uyumlu , sorunlara çözüm getiren , girişken, yurtsever, üretken ahlaklı , öğrenmeyi seven bireylerin yetiştirildiği bir eğitim öğretim verilmesi için varız.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
BAŞARILAR : ...

Saatler : 08:30-14:35
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ulaşım köy minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Balıklı Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 111 km İlçe merkezine 57 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :